بررسی ارتباط ریسک بروز بیماری‌ قلبی – عروقی با منبع غذایی منشا اسیدچرب اشباع: مطالعه مقطعی در جمعیت کوهورت پرشین فسا

Investigating the correlation between cardiovascular disease risk and food source of saturated fatty acid: A Cross-Sectional Study in Fasa PERSIAN Cohort Population


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: فاطمه شمشیری منصورخانی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400203
عنوان فارسی طرح بررسی ارتباط ریسک بروز بیماری‌ قلبی – عروقی با منبع غذایی منشا اسیدچرب اشباع: مطالعه مقطعی در جمعیت کوهورت پرشین فسا
عنوان لاتین طرح Investigating the correlation between cardiovascular disease risk and food source of saturated fatty acid: A Cross-Sectional Study in Fasa PERSIAN Cohort Population
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی بررسی مقطعی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
فاطمه شمشیری منصورخانیمجری اول دکترای حرفه اییShamshiri_Fateme@yahoo.com
رضا همایونفرمجری دوم دکترای تخصصی r_homayounfar@yahoo.com
محمد مهدی نقی زادههمکار کارشناسی ارشدMmnaghi2@yahoo.com
زهرا آزادپورهمکار دکترای حرفه اییz.azadpour@yahoo.com
سیده فاطمه موسوی شهرکیهمکار کارشناسیmosavi4543@gmail.com
افشین مرادیانهمکار کارشناسیmoradianafshin2002@gmail.com
عزیزاله دهقانهمکار دکترای تخصصی dehghanaz@yahoo.com